Som HA-sporten kunne avsløre i går var Strømsgodset-spilleren ønsket i HamKam. Fredag var signaturen på plass, og Redalen-gutten gjennomførte sin første treningsøkt med nye lagkamerater.
Kamma ville også ha Lehne Olsen, men fikk nei av Godset.
- Vi har vært ute etter en duo fra samme klubb. Den ene fikk vi ikke. Da (Erik) Tønne gikk ville vi ha en offensiv spiller. Selv om Sveen har spilt mest stopper i Godset, er det offensiv han er. Han kan bekle stort sett alle roller offensivt, og det er først og fremst sentralt i banen og som hengende spiss jeg ser ham akkurat nå, sier HamKam-trener Vegard Skogheim om Sveen.

Spennende signering

- Han har vært i en eliteserieklubb på vei opp og fram, har gode holdninger og også noe å komme med når det gjelder kvalitet og hvordan vi skal bli bedre. Selv om han ikke han spilt hundrevis av eliteseriekamper, har han stort sett vært i troppen i alle kamper. Det viser at det er en bra spiller, sier Skogheim, som mener det er tidlig å si om han starter mot Hødd i morgen.

Snakket sammen fredag

Tidligere Kamma-spiss, Thomas Lehne Olsen, hadde mye kontakt med Sveen i Godset, og snakket med ham allerede etter første trening i går. Modølen tror 23-åringen vil tilføre mye.
- Det er en hardtarbeidende type som er ganske bra med ballen og kan brukes på flere plasser. Han har fart og mange bra kvaliteter. Hvis han spiller i mellomrommet og får vendt opp er han farlig fra rundt 30 meter og inn, og kan løpe til han går på døra. Jeg tror det er en bra signering av HamKam, sier Lehne Olsen, som fredag fikk beskjed om at Godset ikke vil leie ham ut tross Europa-exiten torsdag.
Sveen selv roser sin nye klubb for mottakelsen han har fått.
- Det ser veldig bra ut. Alt ligger til rette for at dette kan bli kjempemorsomt. Nå skal vi kjempe om opprykk.

Ikke flere inn

- Hvorfor HamKam?
- Godset hadde mest å si på det, men HamKam er en klubb jeg har litt forhold til fra før. Målet er å få bra med kamper i beina og å score noen mål igjen, sier Sveen.
- Er dere ferdighandlet nå, Skogheim?
- Vi sonderer ikke terrenget mer, men detter Messi ned fra himmelen skal vi se om det er mulig. Men vi er veldig fornøyde med den signeringen vi har gjort, smiler Vegard Skogheim.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.