- Det er en behagelig situasjon for oss, hvor vi ikke har noe å tape, sa Ranheim-trener Trond Nordsteien til Adresseavisen etter 4-2 på Briskeby søndag.
Statistikkene forteller at dagens kvalifiseringskamp i Trondheim ikke behøver å bli så behagelig som Ranheim-treneren tipper eller håper:
Tidligere kamper Ranheim - HamKam på DnB-Arena: 0-1-2.
Totalt Ranheim - Hamkam: 2-1-4.
Ranheim hjemme i år: 6-5-4.
HamKam borte i år: 5-2-8.
Norsk Tippings odds: 2,10 - 3,30 - 2,80.
Skader: Sigurd Bølla.
Sannsynlig HamKam-lag: Lars Øvernes, Truls Jevne Hagen, Oddbjørn Lie, Håkon Aalmen, John Anders Rise - Vegar Bjerke, Aziz Idris, Viktor Adebahr - Ole Amund Sveen, Tore Andreas Gundersen, Emil Dahle.
Hvis HamKam vinner dagens kvalifiseringskamp (direkte på TV 2 Sport og Sumo), spiller de ny kval-kamp borte mot vinneren av kampen Hødd -Mjøndalen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.