Vålerenga 2 - HamKam 0-3:

En god og en halvgod omgang holdt i massevis for å slå Vålerenga 2 for HamKam.

Etter Ivar Sollie Rønnings straffebom i første omgang, og Vålerenga 2s røde kort, var det kun ett lag på banen, og Kamma vant meget enkelt 3-0.

- Resultatet er bra, men kamp var så som så. Det var litt halvveis store deler av kampen, uten at de produserte så mange farligheter, sier Kevin Knappen etter seieren.

Knappen mener det var mye å gå på offensivt også hos egne spillere.

- Vi burde ha produsert mer, men vi vinner likevel 3-0. Vi hadde et mål etter vi ble klare for opprykk, og det var å vinne de tre siste kampene av sesongen. Det klarte vi, og det står det respekt av, forteller han.

- Det viser at vi er profesjonelle, og det viser stolthet og karakter. Vi viser hva vi er laget av. Vi har startet på noe, og da gjaldt det å fullføre. 

Straffebom

Begge lag åpnet kampen noe passivt, og det tok flere minutter før noen sjanser ble skapt.

Etter drøyt åtte minutter dro Ivar Sollie Rønning seg framover i banen og sendte avgårde et godt skudd fra 20 meter, men dessverre strøk ballen oversiden av tverrliggeren. 

Omgangen fortsatte uten de store sjansene, men etter 30 minutter kom det to kjempesjanser. 

Først kontret Kamma, Markus Naglestad fant Petter Vaagan Moen på motsatt side og spilte ham fri. Dessverre fikk ikke Vaagan Moen dreis i skuddet, som keeperen reddet komfortabelt.

Sekunder senere kom Vålerengas Thomas Elsebutangen alene med Lukasz Jarosinski, men sistnevnte vartet opp med en kjemperedning og stoppet forsøket. 

På overtid i den første omgangen fikk Kamma straffespark, etter at Simen Bolkan Nordli ble lagt i bakken i det han skulle heade ballen i åpent mål. Nicolay Grimstad fikk samtidig rødt kort.

Ivar Sollie Rønning tok straffesparket, men Klaesson i Vålerenga-målet reddet forsøket mesterlig. 

Enveiskjøring

Kamma åpnet andreomgangen best, og etter 57 minutter fikk Beugre en kjempesjanse, etter innlegg fra Bolkan Nordli. 

Avslutningen var imidlertid svak, og keeper reddet meget enkelt. 

Etter 69 minutter kom imidlertid endelig scoringen for Kamma.

Vaagan Moen slo en meget god corner i feltet, som ble stusset mot bakre stolpe av Sollie Rønning. Der sto Simen Bolkan Nordli helt alene og satte ballen enkelt i det åpne målet. 

Minutter senere doblet Beugre ledelsen for grønnbuksene, etter et innlegg av meget høy kvalitet av Nicholas Mickelson. 

Med syv minutter igjen på klokka banket Beugre inn sitt andre for dagen, fra skrått hold, og punkterte kampen. 

Flere scoringer ble det ikke, og dermed avsluttet Kamma sesongen med en fin 3-0-seier borte mot Vålerenga 2.  

HamKams lag (4-4-1-1):

Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Jacob Egeris, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Simen Bolkan Nordli, Petter Vaagan Moen, Truls Jevne Hagen, Ole Erik Midtskogen - Ivar Sollie Rønning - Markus Naglestad

Benken: Lars Jendal, Marius Bratberg Lund, Håvard Haugen Dalseth, Kevin Beugre, Mikkel Gran Frankmo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.