Hamar
- Så langt har ikke Thomas Lehne Olsen vært med i våre planer, men om vi begynner å jobbe med ham er jeg sikker på at det finnes penger, sier Finn Jul Paulsen.
Den daglige lederen legger til at Lehne Olsen selv må ønske en retur til Hamar.
- Så langt har Jostein Flo og Strømsgodset gitt grønt lys til at Thomas skal trene med oss et par dager denne uka. Det har ikke vært snakk om noe mer i denne omgang. Men i denne bransjen skjer ting veldig kjapt og vi må sørge for å være på hugget, smiler Paulsen og legger til at en Lehne Olsen tilbake i HamKam-trøya i høyeste grad er interessant.
I dagens Corner-sending på h-a.no kan du høre Paulsens egne ord om saken.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.