HATV sender også direkte fra HamKams informasjonsmøte på Gregers på h-a.no med sendestart 18.00.

Lederen i Briskebybanden, Jørgen Berntsen føler seg trygg på at det blir stor oppslutning om møtet.

- Det er veldig bra at de holder dette møtet nå, men jeg synes kanskje de burde gjort det litt før, sier Berntsen som er glad for at HATV sender direkte fra informasjonsmøtet.

- Det er mange rundt i landet som er HamKam-supportere. Så at det blir vist på nettet er kjempebra, sier Berntsen.

Handler om omdømmet

Han håper på ærlige og gode svar fra HamKam-ledelsen om hva som gikk galt i 2014, men først og fremst er han opptatt av framtida til klubben.

- Vi forventer å få noen ordentlige svar på hva de tenker framover. Og om hvordan situasjonen kunne bli som den ble uten at de tok store grep før det var for seint, sier styrelederen i Banden.

Han er også klar til å komme med sine egne synspunkter og forslag på vegne av Banden til forbedringer for HamKam.

Han tror tiden er overmoden for at HamKam må få orden på omdømmet sitt

- Det er mange som begynner å bli lei. De synes det er pengemas hvert eneste år. For oss som er aktive i Banden har mye av fritida handlet om å forklare til folk at pengene klubben manglet nå ikke var gammel gjeld, men penger de kom til å mangle hvis de ikke gjorde grep, sier Berntsen.

Sportslig har han også sine synspunkter.

- Det er litt rart at de ikke prøvde mer på å få tak i lokale spillere. Vi mener det er flere lokale som kunne bidratt, men når det er sagt er det flere av dem som har kommet som har vist at de har mer tæl i seg enn mange av spillerne som forlot klubben i sommer, sier Berntsen.

Kan bli ampert

- Hvordan tror du stemningen på kveldens møte blir? Kan den bli amper?

- Det kan nok komme noen aggressive spørsmål. Det avhenger litt av svarene også, sier Berntsen.

- Har du tillit til dagens styre?

- Det har jeg ingen kommentar til nå.

- Vil du si noe om det på møtet i kveld?

- Kanskje.

De som vil ha alle svarene kan enten møte opp på Gregers i kveld klokka 18.00, eller klikke seg inn på h-a.no.

Les også
SPORT Se video fra informasjonsmøtet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.