- Det er alltid godt å vinne. Men det er ingen tvil om at vi skal avgjøre tidligere. Det å score sitter langt inne for oss. Jeg vet ikke hvor ange fete sjanser vi har, men det er helt vanvittig. Det skal litt til, men jeg synes vi klarer å holde roen, og vi slipper ikke til noe som helst, sier Knappen.

Han er overbevist om at seieren gir spillergruppen en god følelse, etter flere viktige kamper uten seier.

- Det er klart det er viktig. Det blir et mentalt spill utover i kampen. Du vet at motstanderen alltid får en stor sjanse, det er det de klandrer seg fast til. Og når det går mot slutten, det er igjen fem minutter, så handler det om å ikke gi bort noe, for da må vi ha ekstraomgangene. For da er de ferdige. Det fikk vi betalt for.

- Du er mer letta enn glad, og det er ikke det vi ønsker å være. Vi skal være glade for avansement, smiler Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.