Ski
- Dette er utrolig skuffende. Vi var ikke rolige nok i avgjørende situasjoner. Om vi skal ha ambisjoner om å kjempe i toppen må vi vinne slike kamper, sier HamKam-kapteinen, og fortsetter:
- Det var lite plan over det, det var ustrukturert. I tillegg tok vi for mange dumme valg, og ble straffet knallhardt. Dette var forferdelig surt, sier Oddbjørn Lie.
Follo tok ledelsen 1-0 etter ni minutter på sin eneste målsjanse i den omgangen. HamKam var nærmest da Emil Dahle skjøt i tverrliggeren. Tore Andreas Gundersen hadde også et par gode forsøk. Etter pause produserte HamKam svært lite, med unntak av scoringen til Adebahr.
I 2. omgang var det Follo som hadde et skudd i tverrliggeren.
I tillegg til scoringen.
Som ga dem seieren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.