– Denne sesongen hadde vi vel åtte spillere med juniortilknytning til HamKam. Vi har en ung og lokal trener i Kevin Knappen. Nå får vi også sultne og ivrige lokale ledere til klubben. Rise og Amundsen-Ansari passer vår profil veldig godt, sier han.

Styrelederen forteller at klubben må holde følge på den administrative siden, nå som det sportslige rykker opp.

– Vi er helt avhengige av at også administrasjonen rykker opp. Med disse to på plass så er vi trygge på å styrke oss både markedsmessig og administrativt, sier han.

Helt siden HamKam rykket opp til 1. divisjon, har klubben vært klar på at det kreves en opprustning utenom det sportslige i klubben.

– Nå skal vi holde 1. divisjonsnivå også utenfor banen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.