HAMAR: Det brasilianske råtalentet Caihame fikk ikke kontrakt i HamKam. Arne Erlandsen og Lars Tjærnås har studert ham ei snau uke, men takket nei.

- Etter en totalgjennomgang, fant vi ut at han ikke var god nok, sier Arne Erlandsen.
- Vil dere se på flere spillere før overgangsvinduet lukkes?
- Det tviler jeg på.
Dermed nøyer HamKam seg med Ante Vitaic og Leonardo i denne omgang.
Etter oppholdet i HamKam, dro Caihame videre til Aalesund, hvor han viste seg fram søndag og mandag.
- En brasiliansk flopp. Førsteinntrykket var ikke bra. Dette luktet katta i sekken lang vei, skriver Sunnmørsposten.
Etter besøket på Color Line Stadion, dro Caihame videre til Sogndal, hvor han er nå.
- Jeg føler at HamKam tok Caihame på alvor. Han følte at han ble tatt godt imot og likte seg på Hamar, sier agenten hans, Tor Magnus Kubara.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.