HamKam sikret årets første poeng i serien med 0-0 mot Kristiansund, uten at noen hoppet i taket av glede av den grunn. 

- Vi er glade for at vi får årets første poeng, men vi er aldri fornøyde med å ikke vinne, sier Fredrik Sjølstad etter kampen. 

Før kampen gjorde HamKam-trener Vegard Skogheim det klart at de skulle løpe og jobbe for Emil Sildnes mot Kristiansund. Søndag ble det klart at han aldri kommer til å spille toppfotball igjen. 

Blant de som har blitt påvirket av situasjonen er Fredrik Sjølstad. 

- Går en "stuck" i en

Tiden etter Hødd-kampen der skrekkskaden forekom, har ikke bare vært enkel for Sjølstad. 

- Det går en "stuck" i en da noe slikt skjer, sier Sjølstad, og fortsetter:

- Alt det som har skjedd med Emil har så klart påvirket også meg. Først da noe slikt skjer skjønner man hvor heldig man faktisk er som er frisk. Alle rundt laget har nok blitt påvirket, sier han. 

Sjølstad har vært på sykehuset og besøkt kompisen. 

- Han har ikke hatt det bra. Samtidig sa han til meg hvor rørt han er av all støtten han har fått. Også jeg som kompis synes det er rørende å se at så mange bryr seg, sier Fredrik Sjølstad. 

Gruslegges ikke

Sjølstad og Sildnes har hatt planer om å finne seg en leilighet i Hamar-området og bli samboere. De planene endrer seg ikke nevneverdig på bakgrunn av det som har skjedd.

- Jeg tror nok fremdeles Emil har lyst til å flytte hjemmefra. Det kan bare ta litt ekstra tid. Vi stresser ikke med det, og utelukker ikke at vi fremdeles kan bli samboere, smiler HamKam-spilleren tappert etter Kristiansund-kampen. 

Etter at HamKam ikke scoret mål mot Kristiansund, er Sjølstad fremdeles HamKams eneste målscorer i 2014-sesongen. 

Vil vinne

Han er ikke fornøyd med å være den eneste i grønn bukse som har funnet nettmaskene. 

- Jeg burde scoret ett mål i dag, og det burde kanskje Sylling Olsen også. Men det er bare å fortsette å jobbe på trening så kommer ballene til å gå inn etter hvert. Det er jeg sikker på, sier han. 

Etter tre kamper har HamKam altså ikke vunnet én kamp ennå. 

- Nå har vi i det minste gått fra null poeng til ett. Da er det stigende tendenser, så håper vi selvsagt på seier i neste kamp, sier Sjølstad. 

Neste seriekamp er borte mot Tromsø neste søndag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.