Diskusjonen rundt en potensiell ny idrettshall eller håndballhall har vandret litt fram og tilbake denne høsten.
Rådmannen skrev opprinnelig at han ikke kunne foreslå en slik ny idrettshall med bakgrunn i utfordringene med økonomiplanen og en stram økonomi.
I går var det flertall for budsjettforslaget til Ap, KrF, SV, PP og Sp om at driften av en slik ny hall er forankret i kommunens økonomiplan. Både By- og Bygdelista og Høyre har tatt ut pengene til idrettshall i sine budsjettforslag, og mener kommunen har bedre ting å bruke penger på.
- Det var litt snaut med tid da rådmannen skulle skrive sin innstilling, samtidig som vi ikke hadde fått snakket så mye sammen om saken. Han har tatt inn igjen denne posten etter at vi har snakket sammen, sier ordfører Morten Aspeli.
Om det kan bli en ny idrettshall snarlig kan han imidlertid ikke love. Det arbeidet starter først på nyåret. En tanke som er luftet er at salg av eiendom eller lokaler skal sørge for finansiering av en ny idrettshall.
- Det handler blant annet om at kulturkontoret er involvert i mange store prosjekter, og ikke har hatt mulighet til å sette inn trøkk på arbeidet med en ny hall. Det viktigste for oss har vært å få i gang utbyggingen av idrettsparken på Børstad, det har vært prioritet nummer én idrettsmessig, i tillegg til store prosjekter som kulturhus og Ankerskogen. Etter nyttår håper jeg vi kan sette trøkk på arbeidet rundt en mulig ny idrettshall, sier Morten Aspeli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.