Det ble klart da serietoer Moss tapte 1-3 mot Lørenskog.

Klubben fra Oppland hadde alt i egne hender foran den 24.-runden i 2. divisjon avdeling 2. Med seier mot Lillestrøm 2 ville en plass på nivå to neste sesong være sikret. Skulle opprykket glippe, måtte Raufoss tape og konkurrenten Moss vinne.

Da østfoldingene tapte mot Lørenskog ble opprykket klart før Raufoss sitt oppgjør mot LSK 2.

Raufoss har i flere sesonger vært nær ved å ta steget opp. I 2012, 2013 og 2014 endte klubben på annenplass i sin 2. divisjonsavdeling. I 2015 lyktes de endelig. Dermed gjør Raufoss comeback i 1. divisjon for første gang siden 2007.

Foran 2008-sesongen ble det degradering på grunn av dårlig økonomi.

Fra før er Kongsvinger fra avdeling fire klar for 1. divisjon neste sesong. I avdeling én kan Grorud, KFUM og Tromsdalen rykke opp. Ullensaker/Kisa og Egersund kjemper om opprykket i avdeling tre. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.