Saugstad er en av tre gutter på Ringerikes førstelag.

Lillehammer favoritter, men vi har gode muligheter til medalje, mener Saugstad.

Overfor HA-sporten antyder han at han må regne med mange føringer i dag på Ringerikes tremannslag.

– Jeg må nok ta flest føringer, men vi har et ganske jevnt lag. Fredrik Engebretsen har også god kjørestyrke, mens Daniel Ekløf er veldig god oppover. Vi må disponere laget smart, sier Saugstad.

Det kjøres lagtempo i alle klasser i dag i Brumunddal. Og det fortsetter med individuell tempo torsdag.

Fredag er det gateritt i Gjøvik mens det hele avsluttes med fellesstart på Lillehammer søndag med alle de beste norske syklistene inkludert Alexander Kristoff.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.