• SCORET: Joakim Jensen scoret nok en gang mot Sparta. Nå lover han hundre prosent innsats på torsdag.
  • TAPTE: Sparta så ut som det sprekeste laget tirsdag og vant fortjent.

– Forhåpentlig får vi tilbake flere folk til neste kamp, forteller Sjur Robert Nilsen etter tirsdagens 4-1-tap mot Sparta.

På spørsmål om Christian Larrivée og Joey Tenute er aktuelle å bruke til den syvende og avgjørende kampen på torsdag, svarer Sjur Robert Nilsen:

- Dialog

- Det må du nesten spørre det medisinske om. Vi må ha fokus på dem som er her. Vi vinner og taper ikke med folk som ikke er med.

- Er det aktuelt å bruke noen som er halvskadde?

- Selvsagt, i sluttspillet er det flere her inne som kjenner på det og har ting. Det er alltid en dialog med medisinsk apparat, spiller og trener. Når vi kommer i en kvartfinaleserie, så bruker vi selvsagt spillere som har mulighet til å spille. Sånn er det, forklarer Sjur Robert Nilsen.

Storhamar-treneren er klar på at de tapte fullt fortjent.

– Jeg synes Sparta vinner fortjent i dag. De hadde mer suppe i beina enn oss, og fikk ledelsen. Det kunne blitt kamp her igjen da vi fikk 2-1, men så kom deres tredje scoring og da hadde vi ikke så mye mer å gi, synes jeg, er Nilsens dom etter kampen.

Han forteller at de nå skal ha fullt fokus på torsdagens kamp.

– Det som er viktig nå er å deppe litt akkurat nå, men så skal vi nullstille og være klare til den sjuende og avgjørende kampen på torsdag, sier Nilsen.

Hjemmefordel

Storhamar har hjemmebanefordelen i den sjuende kampen. Den fordelen håper målscorer Joakim Jensen de klarer å utnytte.

– Nå er denne kampen glemt, vi får ikke gjort noe med dette. Vi må restituere, og kamp sju hjemme er det vi kjempet for hele sesongen, og vi klarte å få til det. Nå må vi bruke det til vår fordel, når vi har den fordelen, sier Joakim Jensen.

Jensen forteller at de tapte på overganger imot i midtperioden som følge av egne feil.

– Vi regnet med at de skulle komme hardt ut, og de måtte komme. Lag med kniven på strupen har den desperasjonen her, og det hadde ikke vi i dag. Om det er på grunn av manglende energi eller at vi ikke hadde kniven på strupen vet jeg ikke, sier Jensen, som garanterer et Storhamar-lag som er hundre prosent klare.

- Vi har ikke noe valg på torsdag enn å være hundre prosent. Det er én match. Taperen har sommerferie, så da er det ingenting som trenger å sitte igjen i kroppen.

Les også
SPORT HATV: Hampus Gustafsson var ikke misfornøyd med matchen
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00