HAMAR: Kai Kristiansen har ytterligere ett år igjen som trener for Moelven og en overgang nå, vil bety at kontrakten med Moelven vil måtte avbrytes. Klausulen i kontrakten som Kai Kristiansen har, går på at den kan avbrytes dersom han skulle gå til en eliteserie- eller 1. divisjonsklubb.
Likevel vil ikke Moelven og Karlsen sette seg på bakbeina dersom Kristiansen heller vil trene Brumunddal. - Det er verken vi eller Kai Kristiansen tjent med, men i så fall må vi få en riktig kompensasjon fra Brumunddal, sier Geir Karlsen.
Han bekrefter at Moelven og Brumunddal er i dialog om Kristiansen, men han benekter at klubbene er kommet til noen form for enighet. - Jeg oppfatter ikke avstanden mellom klubbene som veldig stor. Moelven har lagt fram et forslag til avtale, som Brumunddal syntes var konstruktivt og godt, men som de likevel stilte motforslag til, et forslag vi avslo. Vårt utgangspunkt er det framlagte forslaget, verken mer eller mindre, sier Geir Karlsen.
Karlsen kan ikke få fullrost Kristiansen for den jobben han har gjort i Moelven og legger ikke skjul på at det vil koste mye arbeid, tid og ressurser, å erstatte ham i klubben. Ifølge Karlsen, brukte Moelven mye tid på å hente inn Kristiansen til årets sesong også. - Likevel vil vi ikke sette oss i vegen, hvis vi kan finne en løsning vi synes er noenlunde rimelig, både for oss og Brumunddal. Sportslig leder i Brumunddal, Guttorm Tysnes, hadde ingen kommentar i går.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00