ELVERUM: Turneringsleder Bjarne Fluto var én av mange som strålte under håndballturneringa i Elverum:

- Det er en sann fornøyelse å være turneringsleder for Yngres Cup. Vi har med masse fine dugnadsfolk, og arrangementet går i år for 44. gang. Derfor har vi med mange erfarne mennesker, og turneringa går stort sett veldig bra, kunne en sjeldent lite stresset turneringsleder fortelle.

Håndballturneringa kunne i år skryte av 29 deltakende klubber, 127 enkeltlag, og rundt 1500 spillere i aldersklasser fra 10 til 16 år. Kampene ble spilt i fem haller på Elverum, og A-finalene gikk i Terningmoen Arena.

Elverum G13 var ett av lagene som nådde den gjeve A-finalen, men her ble Klæbu for sterke for hjemmelaget.

- Vi er veldig skuffa. Vi slo Klæbu i det innledende spillet i går, men i dag spilte vi med for lite guts, og lot dem vinne. Allikevel var det alt i alt morsomt å spille Yngres Cup på Elverum, selv om det bare ble sølv, konkluderte noen av lagets spillere etter det sure finaletapet.

I aldersklassen over 13-åringene gikk det enda bedre for hjemmelaget, og Elverum slo Strindheim 2 i A-finalen med sifrene 18-10. Slitu ble for sterke for Storhamar 2 i semifinalen i J12-klassen, mens i den eldste klassen, jenter 16 år, overvant Elverum fylkesrivalene Kongsvinger med sifrene 13-12.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.