Start-trener Mons Ivar Mjelde ønsker ikke å bruke den unge tredjemålvakten Michael Crowe mot HamKam søndag, og klubben får ifølge regelverket lov til å hente inn en ny keeper som en følge av at to av klubbens sisteskanser er skadet. Både Alexander Lund Hansen (hofte) og Johnny Kristiansen (kjeve) er uaktuelle mot HamKam.

- Nå undersøker vi markedet i Norge og internasjonalt i forhold til om det er ledige keepere, sier administrerende direktør Sveinung Hovstad til NRK.

Tidligere Brann- og landslagskeeper Håkon Opdal er blitt koblet til sørlandsklubben, uten at noen vil kommentere noe mer om hvor aktuell 29-åringen er.

Start har store skadeproblemer til oppgjøret mot HamKam. I en allerede tynn spillerstall på bare 18 mann, melder Fædrelandsvennen at fem er ute med skade, og at bare 13 foreløpig er spilleklare søndag.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.