Den gamle papirvarianten «Corner» relanseres nå som et tv-magasin på h-a.no
I morgen kan du se det første programmet av «Corner». Det blir et halvtimes program på h-a.no om seriestarten i 1. divisjon med utgangspunkt i HamKam, men det blir også et grundig blikk på Hedmark-rivalene Kongsvinger og Elverum.
Og ikke nok med det; lørdag følger vi opp med direktesending fra Briskeby i forbindelse med seriestarten mot Stabæk.
Kampen begynner 15.30 og den sendes på C More, men allerede fra klokka 14.45 og den neste halvtimen fram mot kampstart, kan du følge vår direktesending på h-a.no

Vert og ekspert

Både fredag og lørdag er det sportsredaktør Rune Steen Hansen som skal lose seerne gjennom sendingene, mens sportsjournalist og tidligere fotballtrener Kai Kristiansen blir med som ekspert i studio.
- Dette er noe vi gleder oss veldig til. Det er ingen av oss som har stor erfaring fra tv-mediet, men vi tror heller ikke seerne forventer TV2-kvalitet på alt vi gjør. Vi tar i bruk enkle hjelpemidler, men mener vi skal kunne lage interessante og gode sendinger for den fotballinteresserte hedmarkingen, sier Steen Hansen.
Han forteller at tanken nå blir å lage ukentlige Corner-sendinger på fredager med aktuelle innslag om HamKam og andre fotballbegivenheter.
- Vi gjorde en testsending i fjor som ga mersmak. Nå er vi godt forberedt med flere gode innslag og analyser. Vegard Skogheim blir studiogjest fredag. Og så får vi også aktuelle gjester til direktesendingen vår på kampdagen, sier Steen Hansen.

Først fotball, så ...

Både VG og Dagbladet har hatt sine fotballsendinger på nett en stund, men nå kommer altså HA etter som en av de første lokalavisene.
- Vi er overbevist om at web-tv er framtida for alle digitale plattformer, sier digitalredaktør Ole Kristian Lyngstad.
- Vi har ikke masse erfaring på dette området, men vi kaster oss ut i det, og lærer mens vi går vegen. I første omgang skal vi nå lage et fotballmagasin, men vi ser jo for oss at vi også kommer til å lage web-tv om andre emner så som debatter, overføring fra arrangement etc., sier Lyngstad, som roser sportsredaksjonen for å være piloter på dette området.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.