Laget besto av Olav Kringlebotn (16), Even Galåsen (15), Mikael Brønmo Hansen (15), Jonas Wolla (13).

Etter å ha tapt første kamp, spilte laget seg opp utover turneringen, og vant de resterende kampene.

Etter å ha slått ut lag fra Oppdal både i kvartfinalen og semifinalen, var det Team Moe fra Lillehammer som var motstander i finalen for laget fra Hedmarken Curlingklubb.

Team Stange Energi bygget seg opp en solid ledelse ved å plukke ett poeng i hver av de fire første omgangene. Team Moe måtte til slutt innse at det ikke var mulig å ta igjen laget fra Hedmarken. Finalen endte til slutt 4–1.

Dette var en av de første turneringsseirene for Team Stange Energi, og det var også Wollas debut i en slik turnering. Det var det andre NM-gullet til Hedmarken Curlingklubb, som tidligere het Hamar Curlingklubb. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.