I går kom uttaket av Norges Skiforbunds rekruttlag i kombinert.

Gudmund Storliens navn manglet på lista. Årsaken er enkel. Gudmund Storlien (24) har gått sin siste kombinertkonkurranse og konkurranseskiene er lagt på hylla for godt.

– Det var i de to-tre siste rennene i vår at jeg kjente at motivasjonen til å gå på en ny sesong forsvant. Lysten til å gå på sommertreningen var borte. Jeg prøvde å motivere meg, men gnisten var borte. Da var det bare en ting å gjøre: Å legge bort skiene.

Ifølge Storlien er en av årsakene til at han ga seg, at framgangen i langrennssporet har latt vente på seg. I fjor høst syntes han at han fant igjen taktene fra hoppbakken som var hans sterke side. Men framgangen i langrennssporet var han ikke fornøyd med.

– Hvis jeg skulle gitt meg tid til å gjøre noe med langrennsformen, måtte jeg hatt to år. Og to år med mye trening uten noen resultatgaranti, motiverte meg ikke.

– Nå blir det opp til broren min, Ole Martin, å forsvare familieæren i kombinertsporet. Ved siden av ham, er Simen Tiller fra Moelven på plass på rekruttlandslaget. Og Stafsberg-boeren Sigmund Kielland er med i denne gjengen.

På neste års juniorlandslag har Vegard Tiller fra Moelven fått plass.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00