Skraastad ble tildelt Norges Skiforbunds pokal fra hedersbevisningskomiteen i skiforbundet.

- Det var veldig hyggelig, og dette satte jeg virkelig pris på, sier Gudbrand Skraastad.

Søker trolig igjen

Han har vært NM-general i fem norgesmesterskap arrangert på Gåsbu, tre for senior og to for junior. Det siste var senior-NM i 2013. Han var også sentral under junior-VM, som ble arrangert på Gåsbu i 1989.

Vang Skiløperforening søkte om å få arrangere NM i 2017, men det mesterskapet gikk til Lygna.

- Det er store sjanser for at vi søker for å få NM i 2018, sier Gudbrand Skraastad. 

Statuttene fra NSF

Her er statuttene for skiforbundets hedersbevisninger, som er vedtatt av skistyret. Det er tre nivåer:

1) NSFs plakett, merke i gull og diplom (øverste nivå) – administrativ og idrettslig innsats. 2) NSFs gullmedalje, merke i sølv og diplom– administrativ og idrettslig innsats. 3) NSFs pokal, merke i bronse og diplom (laveste nivå) – administrativ innsats

Hedersbevisningskomiteen består av: Odd Seim-Haugen (leder), Sverre K. Seeberg, Johan Baumann, Per Ottesen og Erik Røste. Øistein Lunde er komiteens sekretær.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.