Græsli fikk med seg medalje i U23-NM forrige sesong, i tillegg til gode resultater både i norgescup og Skandinavisk cup. Nå satser han på å bli enda bedre.

– Jeg satser på å ta steg videre. Målet er å forbedre meg, og hevde meg enda litt mer oppe i teten. Det er det jeg håper på. Jeg har satt meg U23-VM i USA som noe jeg kan kjempe om. Da må jeg gå fort i starten av sesongen. Det er mange om beinet, men jeg håper å være i diskusjonen.

Han forteller at han har flere bein å stå på hvis ting endrer seg.

– For å komme med, så må jeg gå fort i de to rennene etter sesongåpningen på Beitostølen, To av de rennene er Skandinavisk cup. Der håper jeg å klatre enda høyere på listene, og kanskje lukte på noen toppresultater. Men jeg må ha en plan A og en plan B.

Kom med på forbundslag

Hamar-gutten, som bor på Lillehammer og representerer Hamar Skiklubb, kom med på regionlaget Team Veidekke Innlandet foran denne sesongen. Det har gitt mersmak for Græsli.

– Det har vært nye erfaringer. Jeg har fått trent bra, og gjort en god jobb. Matchingen er veldig god på teamet, og man kan se hvordan man ligger an i forhold til de andre løperne, som er på et høyt nivå. Alle er åpne og villig til å dele erfaringer og tips, så det er veldig givende. Det har vært kjempepositivt, så det er ikke det ting skal stå på.

Treningen har også vært bra for 20-åringen, som har base på Lillehammer..

– Jeg har fått trent godt, og gjort det jeg har planlagt. Jeg har forbedret meg på tester, og jeg håper det viser at jeg gjør noe riktig, forteller Hamar Skiklubb-løperen, som også gjorde det veldig bra som juniorløper.

Tenker på sesongåpningen

Det nærmer seg skisesong, og Græsli gleder seg.

– Nå er det bare to måneder igjen til sesongstart, og jeg begynner å se det jeg jobber for. Da er det viktig å gjøre jobben hver dag, og gjøre mest mulig ut av hver trening. De som klarer det kommer best ut av det.

Denne uka er han på samling med Team Veidekke Innlandet.

– Samlingen er i Hemsedal, der vi har fokus på hardøkter. Og jeg har ikke vært på samling her før, så det er en ny erfaring. Etter denne samlinga skal vi på en snøsamling til Ramsau i slutten av oktober. Da skal vi kjenne på skifølelsen igjen. Jeg gleder meg, sier Kristian Græsli.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.