Kongsvinger gjorde det vanskelig for Fart, spesielt de første 45 minuttene. Hjemmelaget spilte fysisk fotball, noe Fart ikke taklet i førsteomgang.

Fart fikk organisert laget igjen og spilte til tider god fotball.

Fart scoret det første målet, og det var Dorthea Glorud som var sist på ballen. Dorthea fikk et fint gjennomspill. Alene med keeper gjorde ikke Dorthea noen feil.

Fart var i ledelsen i bare i noen få minutter. I det 57. minutt var lagene like langt.

Trener Frode Bekk var bare sånn passe fornøyd.

– Kongsvinger overrasket oss litt med fysisk fotball. Det taklet vi ikke i starten av kampen. Vi kom oss utover i kampen og uavgjort var helt greit, sier trener Bekk.

Midtbanespiller Inger Ane Hole var Farts beste spiller. Fart har fem spillere ute med skader.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.