Over 300 spillere fordelt på 26 lag går bra når du har to isflater som skal deles i fire. Verre er det å få plass til alle svette idrettshelter i garderobene.
- Det meste går veldig bra i Dragons Cup. Utfordringen er å få alle dommere og funksjonærer til å møte opp når de skal, og få en garderobe til alle. Vi klarte puslespillet i år også, smiler Cato Lundberg i Storhamar yngres avdeling.
For Storhamars tiåringer ble det klubbens egen juniorgarderoben, med de utfordringer det gir. Det er godt at det går an å stå på benkene når klesknaggene nesten henger under taket.
79 kamper krever mange dommere, 37 totalt ble det i årets turnering for de yngste. og med 400 spillere og lagledere og drøyt 100 personer til som skal ha frokost, lunsj og middag samt overnatting blir det fullt.
- Vi har vel 35 har leid sportellet, ca. 85-90 sover i hallen, mens vi har lånt Prestrud skole til resten av de 500 som overnatter, fastslår Lundberg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.