Matt Prapavessis, som spilte for den danske klubben SønderjyskE sist sesong, trives godt så langt i sin nye klubb.

– Byen, laget og alt annet jeg har sett, har vært veldig positivt. Den første istreningen, med så mange tilskuere, var helt utrolig, sier han.

LES OGSÅ: Storhamar bekrefter interese for poengkonge.

Onsdag reiser laget til Sundsvall i Sverige, der de skal være til søndag.

Prapavessis tror det blir viktig for laget.

– Jeg tror det blir veldig bra for alle. Vi kommer til å bli mye bedre kjent i løpet av den turen, og vi får også spilt en kamp (Timrå fredag), så jeg tror dette blir veldig bra, sier han.

HA-sporten reiser også til Sundsvall. Vi vil gi dere «Rinkside»-sendinger, nettsaker og oppdatere fra fredagens kamp.

LES OGSÅ: Puckpodden er tilbake.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.