Tirsdag ble Sebastian Solberg brutalt slått ned da Ottestad slo Storhamar 2–0 på Ottestadbana.

Dagen etter det brutale slaget, arrangerte laget en frivillig trening.

Mens spillergruppen spilte firkant ute på kunstgresset på Hias-banen, kom klubbens ledere og ga Solberg en klem og noen gode ord mens han sto på sidelinjen og så på dem.

For selv om Solberg står rakrygget etter situasjonen, innrømmer han at det har vært noen tøffe dager.

– Dagen i dag har vært hektisk, for det har vært mye å tenke på. Og jeg har fått mange fine tilbakemeldinger – både fra kjente og ukjente. Det er fortsatt litt uvirkelig, sier han til HA-sporten.

politisak

Krimsjef i politiet Rune Strand bekrefter overfor HA-sporten at politiet har iverksatt etterforsking av saken.

Han legger også til at han ikke vil kommentere saken i detalj, men at politiet ser svært alvorlig på voldshendelser.

Solberg er glad for at det er blitt åpnet sak.

– Jeg tenker at det er på sin plass. Det som skjer er soleklart, og det er ren vold. Slikt hører ikke hjemme noen steder, og jeg satser på at systemet gir en rettferdig avgjørelse, sier han.

Roser Storhamar

Solberg forteller at han setter pris på hvordan Storhamar har håndtert situasjonen etter at han ble slått ned.

– Arild (Johansen, daglig leder) kom hjem til meg med en blomsterbukett og la seg langflat på klubbens vegne. Det var en kjempeflott ting å gjøre. Og det står stor respekt av den handlingen, sier han.

– Har du hatt kontakt med Vitija etter hendelsen?

– Jeg ønsker ikke å si noe om mistenkte eller meg. Det er alt jeg vil si om det.

Onsdag formiddag beklaget Storhamar overfor Solberg og Ottestad da de sendte en mail til klubben.

Der gir de klart uttrykk for at de tar sterkt avstand fra volden på banen, og at de håper å se Solberg på banen i løpet av kort tid.

HA-sporten har forsøkt å nå Storhamar-spilleren, men uten å få svar.

kreta-tur

Torsdag forlater Solberg landet på en ferietur - som har vært planlagt i lang tid.

– Jeg og kompisene mine skal på tur til Kreta. Det blir fint å rømme litt nå, selv om jeg ikke får gjort alt jeg hadde håpet på forhånd, forteller Solberg, som syntes det var godt å treffe flere av klubbens medlemmer igjen.

– Det er godt å komme hit og vite at alle støtter meg. Jeg har tenkt mye på saken i dag, og her får jeg andre ting å tenke på og snakke om, forteller Solberg til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.