• Ekspert: Ole Johnny Sundt.

Ikke mindre enn ni lokale klubber spiller i 4. divisjon kommende fotballsesong. Indre Østland Fotballkrets har valgt å spre disse lagene i alle tre avdelingene, og dermed går de mest interesserte glipp av noen klassiske lokaloppgjør.

Vi har fått Ole Johnny Sundt til å komme med sine betraktninger omkring oppsettet.

Avdeling 1:

Brumunddal 2
Follebu
Hamar IL
Lillehammer FK 2
Lom
Redalen
Ringsaker/Nes
Snertingdal
Storhamar
Vest Torpa
Vinstra
Vågå

- Kanskje den aller enkleste avdelingen rent sportslig. Storhamar naturlig favoritt, sammen med Follebu, sier 4. divisjonsekspert og fotballtrener Ole Johnny Sundt.

Avdeling 2:

Dokka
FK Vang
Gran
Lunner
Løten
Nordre Land
Ridabu
Stange
Søndre Land
Toten
Varde
Vind

- Gran og Toten blir antakelig de sterkeste i denne pulja, sammen med Løten. Mitt lag, Ridabu, bør sikre seg en god del poeng hjemme på Black River Park, sier Ridabu-trener Sundt.

Avdeling 3
Braskereidfoss
Eidskog
Elverum 2
Engerdal
FL Fart
Galterud
Kjellmyra
Nybergsund 2
Rena
Sander
Trysil
Vang FL

- Vanskelig å spå hvem som vinner. Sander naturlig med i toppen, men det er også Braskereidfoss, Elverum 2 og Nybergsund 2, mener Ole Johnny Sundt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.