Lørdag gikk startskuddet på Tour de Hedmarken med sprint på Budor. Det som startet med sol og klar sikt gikk over til tåke og grått vær, men det satte ikke noen stopper for de mange hundre løperne, i alt 601 påmeldte deltakerne. Det var Hamar Skiklubb som var arrangør, og dette var den første av i alt fire etapper i touren. Søndag er det Ottestad-rennet på Natrudstilen.

Flere lokale løpere fikk gode resultater i rennet. Mari Robøle Lienfra Hamar Skiklubb tok seieren i jenter 16. Håvard Hovde tok andreplassen i menn 17 og Mats Opsahl fra MjøsSki fikk en tredjeplass i gutter 16. Aurora Ulsaker Bjørn fra Vang ble nummer tre i K17. Per Ola Bredvold fra Brøttum ble nummer to i guttas eldste juniorklasse. Kristian Græsli fra Hamar Skiklubb vant seniorklassen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.