Rundt 14.40 ankom Ådne Solhaug Linnerud Lillehammer og passerte målstreken på tiden 4.20,12. 

I fjor syklet han ni minutter fortere, og dermed tror han naboene kan få revansje. 

Ikke konkurranse

- Jeg slo de i fjor, men da gikk det fortere. Jeg er i dårligere form, mens de er i bedre form. Da blir jeg nok passert i dag, sier Solhaug Linnerud. 

Når det er sagt, påstår han likevel at  det ikke er en intern konkurranse gående. 

- Hehe, nei, vi har vel egentlig ingen interne konkurranser. Men vi følger vel med på hvordan det går med hverandre uansett, sier han. 

Dette er Ådnes fjerde deltakelse på rad. Han syklet 50 minutter fortere i dag enn de to første årene, og hadde altså en liten nedgang til i år. 

- Jeg har nok bare meg selv å skylde. Jeg har vært litt slapp på treningen i år, sier han. 


Taktisk bommert

Urutinert som han er, forklarer Ådne at han gikk på en taktisk bommert under veis i rittet. Han kunne fordelt kruttet bedre i løpet av de 92 kilometerne. 

- Da jeg kom på Sjusjøen hadde jeg fremdeles mye krefter igjen, og burde nok brukt de litt annerledes. Jeg feildisponerte litt, men kan vel ikke påstå at jeg ikke er sliten nå, sier han, og viser med fingrene hvor langt unna han var å få krampe. 

Om noen timer får han vite om han er raskeste nabo, eller ei. 

Pils og burger

Ådne var sliten, møkkete, sulten og tørst da HA pratet med han ved målgang. Planen framover var klinkende klar. 

- Nå skal jeg ta en god dusj, før jeg kjøper meg pils og burger. Det synes jeg faktisk at jeg fortjener nå, flirer Solhaug Linnerud, før han triller syklen videre ut av målområdet. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.