- Dette er det største arrangementet Brumunddal fotball noen gang har hatt, sier leder for klubben, Lars Kristiansen, som samtidig stipulerer at det var samlet rundt 4.500 mennesker på Sveum i helga.

Lag fra hele Østlandet

Årets utgave av Brumunddalsturneringen var den 15. i rekken. De tidligere årene har det vært et jevnt antall lag på i underkant av hundre, men i år ble det altså satt ny rekord med 123 lag fra Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Lederen roser cupkomiteen for arbeidet.
- Det går mye på å bygge relasjoner, og at ryktene sprer seg om at dette er en fin turnering. Samtidig har vi vært i direktekontakt med andre klubber, forteller turneringsansvarlig Dag Tore Edvardsen.


Stor fotballglede

Deltakerne var strålende fornøyd med årets turnering i strålende sol. HA-sporten fulgte blant annet Brumunddals gutter 2004-lag i et lokaloppgjør hvor 3. laget møtte 4. laget.
Selv om 4. laget vant 5-3, var det langt fra noen sure miner på noen av lagene.
På spørsmål fra HA-sporten om det er morsomt å være med i turneringen ropte alle i kor:
- JA!
For mange var også dette årets første turnering.
- Det er gøy å spille fotball, score og vinne, og at vi får premie, forteller Dennis Ottosen, som likevel ikke brydde seg om at laget hans tapte mot Brumunddal 4.
- Det er gøy uansett.
Det ble spilt én A-finale i turneringen. Det var Kongsvinger mot HamKam G13 lag 1. Kongsvinger trakk det lengste strået, og vant finalen 3-1.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00