FØLG CUPDRAMAET FRA KLOKKEN 18.00 I VINDUET ØVERST.

Kjetil Rekdal vil ikke undervurdere Løten, selv om han hviler flere spillere i kveld.

Rasmus Lindqvist og Daniel Fredheim Holm står begge over på grunn av små skader, mens Christian Grindheim og Kjetil Wæhler, som lagets to eldste, som får hvile fra start i kveld. 

- Det har ingenting med at vi undervurderer motstanderen, men vi har et par unge som trenger erfaring og å spille, forteller Rekdal før kampstart.

Selv om det skiller fire divisjoner og 236 lag i ligasystemet, forventer Rekdal at Løten-spillerne kommer til å gi dem tøff kamp.

- Det kommer helt sikkert til å spille over evne, det er det som ofte skjer i cupkampene her. Hvert eneste år er det alltid noen som får problemer, og i går fikk Lillestrøm problemer. Fotballen er rund, og det skal spilles 90 minutter pluss tillegg. 

Han håper egne spillere er skjerpet foran kampen, og han håper det blir en festaften for de fremmøtte på tribunene.

- Det er alltid en sjanse, selv om den ikke nødvendigvis er så stor. Så vi må passe på at vi gjør en skikkelig jobb for å kunne gå videre, fortsetter han.

Det er ventet mellom 2000-3000 tilskuere til kveldens kamp.

Løtens lagoppstilling:

Christer Bredesen - Steinar Libekk, Tom Vidar Martinsen, Lars Erik Storbæk, Christian Windstad - Andreas Bårdseng, Karsten Enger, Fredrik Mjørud, Øyvind Mellum, Junior Acquah Nyenetue, Ola Erling Korbøl

Benken: 

Mehran Ansari, Kian Ansari, Lars Martin Bråthen, Sverre Elvsveen, Mohamer Zejnullahu, Lay Taw Solhaug, Christoffer Haugen Skiaker.

Vålerengas lagoppstilling:

30 Aslak Falch - 33 Anders Nedrebø, 6 Simon Larsen, 3 Enar Jääger, 21 Simen Juklerød - 16 Vajebah Sakor, 23 Sander Berge, 10 Ghayas Zahid, 17 Niklas Castro - 14 Herman Stengel, 22 Elias Mar Omarsson.

Benken: 

19 Christian Grindheim, 26 Deshorn Brown, 43 Henrik Udahl, 41 Sander Pettersen, 40 Madhusan Sandrakumar, 24 Kjetil Wæhler.

Les også
SPORT Hele Løten frydet seg på storkamp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.