I kveld spiller HamKam mot Hødd i første serierunde i 1. divisjon.

Kampen på Briskeby var bare åtte minutter gammel da hjemmelagets Emil Sildnes løp for å nå en ball på vei mot Hødds mål.

Hødd-keeper Jan-Lennart Urke gikk ut for å nå ballen og i duellen gikk Sildnes over ende. Måten Urke reagerte på tydet på at Sildnes var alvorlig skadet. TV-bildene viste at leggbeinet var i en unaturlig posisjon, og Sildnes ble båret av banen.

Ifølge HamKams assistenttrener Svein Inge Haagenrud har klubbens medisinske apparat bekreftet at det var et beinbrudd. Spilleren ble fraktet til sykehus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.