Mine forventninger før sesongen er at vi blir serievinnere og rykker opp, selvfølgelig. Vi har jo et veldig ungt og spennende lag, og det er mange som er byttet ut fra i fjor. Men jeg tror det kan være en bra ting. Nå har vi spillere som har lyst til å spille for klubben, ikke bare spillere med penger i banken. Sånn sett er dette kanskje et riktig tidspunkt å bygge et nytt lag, men vi skal jo ikke være i 2. divisjon. Jeg håper unggutta står frem i år, og jeg har troen på at Thomas Lehne Olsen gjør en god sesong. Han viste jo mye bra i fjor også. Emil Sildnes er også et spennende talent.
Tor Arne Olsen (leder i Briskebybanden)
Helt enig med deg. Alt annet enn opprykk vil være en fiasko etter min mening. Men jeg føler meg trygg på at laget er godt nok til å klare det. Vegard Skogheim har vært smart i oppkjøringen, og sørget for å møte lag i samme divisjon. Det har gitt HamKam god trening i å føre kamper mot baktunge og kyniske lag, noe som kommer til å vente Kamma i nesten samtlige seriekamper i år. I fjor var også Kamma gode i oppkjøringen, men da som et baktungt lag mot Tippeliga-motstandere.
Marius
Årets Sundet-stall er nok dessverre litt for tynn til å være med å kjempe i toppen. Selv om elleveren kanskje er like god, hvis ikke bedre, enn fjorårets, blir det fryktelig tynt fra 13. mann og utover. Det er klart at økonomiske årsaker spiller inn. Men jeg er redd klubben må ut og handle litt i sommer hvis det kommer skader. Likevel tror jeg det skal holde til en plass midt på tabellen, altså omtrent som i fjor. Jeg ser også at det kommer til å bli det mest fargerike laget som har vært i Sundet. Med jamaicanere og afrikanere, og det er jo litt spennende. Det er jo litt synd at det ikke er så mange tryslinger igjen, og heller ikke så mange fra kommunene rundt. Det er jo noen yngre som med årene kanskje kan ta steget opp. Men som Svein Skarpmo sier: I Nybergsund er det 300 hustander og 80 prosent er over 60.
Alex Faldmo (tidligere Sundet-spiller)

Jeg tror heller ikke Sundet vil ta noen nye steg fra i fjor. De har mistet en utrolig viktig spiller i Tore Andreas Gundersen på topp, og det vil legge et enda større ansvar på Kim Ojo. Ingen tvil om talentet hans, men spørsmålet er om han takler å bli lagt press på. Det største usikkerhetsmomentet er nok likevel midtbanen.
Marius
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00