Sent i går kveld så HamKam tilsynelatende et lite lys i enden av den beksvarte økonomiske tunnelen.

- Om vi får på plass de siste detaljene, mener vi det er grunnlag for å drifte klubben videre, sa Kristiansen optimistisk til HA.

HamKam ikke i mål – treneren forsvinnerEtter et styremøte i formiddag kom helomvendingen fra de grønnhvite.

- Klubben er ikke reddet. Vi kan ikke være sikre på at vi kommer i mål. Spillerne ble i dag varslet om et kutt i lønningene på 30 prosent, skrev klubben i en pressemelding, der de også opplyste om at Peter Sørensen fratrer fra sin trenerstilling.

Nedtur for fredagskaffen

På fredagskaffen på Briskeby var stemningen god etter morgenens positive oppslag i HA. Etter høytlesing av den ferske pressemeldingen, ble det gode humøret snudd på hodet.

- Jeg reagerer sterkt på det. Det var fin stemning. Ifølge HA så det ut som det hadde ordnet seg nå, men det hadde det tydeligvis ikke. Det var veldig overraskende og ikke positivt, sier HamKam- og landslagsveteran Finn Thorsen i videointervjuet over.

Thorsen har forståelse for Peter Sørensens avskjed.

- Det skal mye til å beholde plassen nå, og jeg forstår godt at han trekker seg. Det blir spennende å se hvem som tar over, smiler Thorsen.

Må tåle lønnskutt

Finn Thorsen mener spillerne må tåle en inntektsreduksjon.

- Administrasjonen er sagt opp, og da må turen også komme til spillerne. De må finne seg i å gå ned i lønn de også, selv om det er aldri så kjett.

Thorsen tror misnøyen er stor i spillergruppa.

- Noen går kanskje med på det, men jeg vil tro at ganske mange ikke er så enige i den avgjørelsen, avslutter den gamle forsvarssjefen.

SE VIDEO:

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.