Den tidligere HamKam-treneren ble nylig mester med hovedstadslaget for åttende gang. Mandag melder FC København på sin hjemmeside at Solbakken har skrevet en avtale med klubben frem til sommeren 2023.

- Ståles resultater med klubben taler for seg selv. Han er en meget sterk og dyktig sportslig leder som ikke har oppnådd resultater alene, men som har vært sterk delaktig i oppbygningen av en god sportslig struktur og organisasjon, sier styreformann Bo Rygaard til FCK.dk.

Les også: Ber HamKam-spillerne bevare roen.

Solbakken selv er glad for å forlenge samarbeider. Forrige uke fortalte han til HA-sporten at kona Anniken og datteren Ida flytter etter ham til København i sommer. I en årrekke har han bodd uten familien i den danske hovedstaden.

- Jeg har det veldig godt i klubben og trives med en hverdag hvor jeg omgås mye fine folk som jeg setter pris på å jobbe sammen med. Samtidig er klubben i en spennende utvikling i disse dager, og jeg er sulten på å ta FC København enda lenger, sier Solbakken til klubbens hjemmeside. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.