Dette er to av verdens beste sprintere i langrennssirkuset. Tidligere har Therese Johaug og Marit Bjørgen takket ja til å konkurrere i Hamar sentrum lørdag 13. august.

– Det er veldig bra deltakelse i dameklassen med høy kvalitet, og vi er godt fornøyde, sier Avle Christen Bjørn, som er presseansvarlig for rulleskirennet i Hamar sentrum, som arrangeres av Hamar Skiklubb.

I herreklassen er Øystein Pettersen nå klar. Han skal kjempe mot blant andre Petter Northug, Tomas Northug og Even Northug.

– I fjor hadde vi en klassisk norsk-svensk duell mellom Calle Halfvarsson og Petter Northug. Det kan bli noen svensker på start i år også. Vi er i dialog med svenskene, sier Bjørn, som også har en annen god løper på blokka, nemlig kanadieren Devon Kershaw, som er gift med Kristin Størmer Steira.

– Han er veldig aktuell, og vi håper å lande ham, sier Avle Christen Bjørn, som kan fortelle at det er blitt jobbet med å få traseen i sentrum enda bedre.

– Vi har hatt utfordringer med noen felt med brustein. Tidligere er det blitt lagt matter over dem. Nå skal det legges en duk, og så blir det et provisorisk asfaltdekke på toppen. Vi tror det blir veldig bra. Dag Bjørnstad har jobbet hardt med dette prosjektet, sier Avle Christen Bjørn.

Team Veidekke Innlandet, som er et regionlag i regi av skiforbundet, kommer 13. august. Hamar Skiklubb-løperen Kristian Græsli er ny på det laget. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.