Så urettferdig kan fotball være. Fart spilte i perioder god fotball, men måtte slite for å få ballen i mål. 2–5 gir et feil bilde av kampen.

Farts klart beste spiller, Dorthea Glorud, scoret etter 19 minutter og Fart ledet fortjent. Det holdt i kun to minutter. Fløya scoret et heldig mål. Baklengs nummer to er enda heldigere. En Fart-forsvarer skal skyte ballen vekk, men treffer en motspiller, og ballen triller i mål.

Lagene gikk til pause på stillingen 1–2.

Alt gikk galt

I andreomgang gnistret det nesten av Fart. To ganger alene mot Fløyas keeper hjalp ikke. Skudd som alle trodde gikk i mål, smalt i stengene. Det skulle liksom ikke lykkes for hjemmelaget.

Gikk det tungt for Fart, så gikk det desto lettere for Fløya. Et ufarlig frispark fra spiss vinkel gikk forbi samtlige spillere og trillet inn i nettet. De to siste målene var også av det heldige slaget.

– Vi hadde sjansen

Fart-trener Frode Bekk var svært skuffet etter kampen, for dette var kampen Fart kunne tatt tre poeng i.

– I dag gikk alt mot oss. At vi taper denne kampen 5-2, er nesten ikke til å tro. Vi var rett og slett bedre enn Fløya i lange perioder. Nå skal jeg ikke bortforklare ting, for vi gjør også veldig mye rart. En haug med personlige feil gjør at det blir mål mot oss. Nå blir det vanskelig med tanke på å klare oss. Det er opp til oss, for vi møter to av lagene som ligger bak oss på tabellen i de siste kampene, sier trener Bekk.

Dorthea Glorud spilte en meget god kamp. En scoring, men det burde ha vært to eller tre mål. Allikevel må hun være godt fornøyd med egen prestasjon.

Camilla Bekkevold bør også være fornøyd med egen innsats. Camilla spilte sin klart beste kamp for sesongen. Hun jobbet og slet i hele kampen. I tillegg scoret hun det viktige 2-2-målet.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00