Lørdag ettermiddag var det rene 17. mai-stemningen på Stortorget i Hamar. Flere tusen fans i gult og blått tok turen til Hamar sentrum for å overvære den siste og avgjørende finalen på storskjerm.

Dessverre for flesteparten av de frammøtte ble det tap, men publikum klappet likevel hjertelig for både Pål Johnsen og alle de andre Storhamar-gutta som de siste ukene har spilt seg inn i fansens hjerter.

Spenning før kampstart

Før kampen var det mer optimisme i luften.

Atle Johansen Løvlien fra Stange og Robin Alexander Pettersen fra Løten var to av de mange som møtte opp opp for å heie fram hamarsingene. Begge måtte vedgå at de var fryktelig spente.

- Dette kommer til å bli helt magisk. Eller: Dette ER helt magisk. Det er utrolig å se så mange folk møte opp, sa Løvlien.

Pettersen forklarte at han hade vært på plass helt siden klokken 11 lørdag formiddag for å se blant andre Pål Johnsen i aksjon.

- Pål er en levende legende. Han vil alltid være en legende, sa han.

Løvlien er enig.

- Det blir trist å ikke se ham på isen lenger, selv om jeg er sikker på at han vil hjelpe laget også i framtiden.

Spillerne kommer i natt

Storhamar-laget er forventet å lande på Gardermoen sent lørdag kveld.

En eller annen gang etter midnatt er det planlagt at spillerne skal ankomme Hamar sentrum for å motta fansens hyllest.

Vi oppdaterer!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.