Det rører seg godt i Brumunddal fotball om dagen. Flere spillere er og har vært på prøvespill.

Sist trening kom Peter Westberg som har spilt og scoret mål i Allsvenskan. En spiller trener Kevin Knappen gleder seg til å se.

- En spiller som har spilt på høyeste nivå i Sverige, er alltid spennende. Nå får jeg se ham på noen treninger, så får vi ta en prat, sier trener Knappen.

Knappen er ute etter en spiller i hver lagdel. En keeper, en midtstopper/venstre back, en sentral midtbanespiller og en ren angrepsspiller.

- Det er drømmen. Vi jobber nå med flere spillere fra Sverige. Jeg har god kontakt med flere agenter, og jeg har også flere trenere i Sverige som hjelper oss om dagen, fortsetter trener Knappen.

Og gode kontakter har Knappen. I disse dager har Brumunddal kontakt med tre spillere fra Allsvenskan. 

- Det stemmer det. Den ene av de tre har svarfrist på torsdag. De to andre har vi ikke kommet så langt med. Det jeg kan si er at ingen av dem trenger å komme på prøvespill. De er mer enn gode nok for 2. divisjon i Norge, fortsetter treneren.

Noe navn fikk vi ikke ut av treneren, noe han forklarte slik.

- Det er så bra spillere, at jeg ikke vil ha noen konkurranse fra andre klubber om de tre spillerne. Derfor får du ikke noen navn av meg i dag, sier Knappen.

Spennende er det også på keepersiden. Tidligere HamKam-keeper Tor Torgersen skal også se om han klarer å imponere trener Knappen om han er en keeper og satse på. Torgersen, som fikk en lei hodeskade i fjor, er klar til å satse for fullt igjen.

Vi spurte Knappen om det har kommet inn noen millioner i klubbkassa, ettersom de vil forsyne seg fra øverste hylle i nabolandet.

- Nei, nei, nei. Svenske spillere er mye billigere enn spillere på samme nivå som kommer fra norske klubber. Dette er ikke noen spillere som er veldig dyre. Vi har god kontroll over pengebruken i Brumunddal, sier Kevin Knappen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.