Jonathan Quarcoo kom lørdag hjem fra England og var dermed klar for å løpe mix stafetten for senior på 4 x 100 meter for Orion, sammen med Maiken Andreassen, Emanuell Quarcoo og Tonje Fjellet Kristiansen.

Det ble en sølvmedalje på seniorlaget med tiden 43,95. Skjalg tok gullet.

Orions jenter 15/16 tok også bronse på sin 4 x 100 meter stafett med tiden 50,98. Juniorguttene måtte nøye seg med en 4. plass på samme distanse. 

Moelven forsøkte å forsvare fjorårets sølvmedalje på 4 x 400 meter i menn senior. Det endte imidlertid med bronsemedalje, men en forbedring av fjorårets tid med 3.17,51.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.