Lars Jørgen Fjeld, som representerer Elverum Turn, har bevart formen godt utover vårsesesongen. I går var han 3/10 poeng fra å vinne frittstående under nordisk i turn i Helsinki i Finland.
HAMAR: - De seks beste frittståendeturnerne tok seg til finalen, og Lars Jørgen var vanvittig godt fornøyd med gjennomføringen av frittståendeøvelsen, ifølge far og trener Kristian, som snakket med sønnen etter konkurransene i går.
Lars Jørgen Fjeld var også med på det norske laget som tok laggullet i 6-kampen. Det er mange år siden Norge sist vant laggullet i nordisk. Det norske laget noterte seg for poengsummen 242,65 mot sølvlaget fra Danmark som fikk 241,90. Finland tok tredjeplassen med 238,25 poeng.
Individuelt i lagkampen ble Joachim Hanche Olsen fra Njård nummer to, kun slått av danske Helge Wammen fra Danmark. Stian Skjærahaug fra Stavanger, som fortsatt er junior, ble sjettemann individuelt.
Men Lar Jørgen Fjeld var ikke eneste Elverum-turner i nordisk. Vetle Talsnes var med på Norges lag i U14 som fikk med seg sølvet hjem. Her vant Sverige med 286,35, foran Norge med 277,25 og Finland med 271 poeng.
Talsnes var også i aksjon i bøyelehest. Her ble det fjerdeplass på Elverum-turneren. Innsatsen til de unge turnerne, viste at norsk turnsport er på rett veg. Prestasjonene fikk mange til å finne fram ambisjoner om medalje under sommer OL i Rio de Janeiro i 2016.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.