Lars Jørgen Fjeld, som representerer Elverum Turn, har bevart formen godt utover vårsesesongen. I går var han 3/10 poeng fra å vinne frittstående under nordisk i turn i Helsinki i Finland.
HAMAR: - De seks beste frittståendeturnerne tok seg til finalen, og Lars Jørgen var vanvittig godt fornøyd med gjennomføringen av frittståendeøvelsen, ifølge far og trener Kristian, som snakket med sønnen etter konkurransene i går.
Lars Jørgen Fjeld var også med på det norske laget som tok laggullet i 6-kampen. Det er mange år siden Norge sist vant laggullet i nordisk. Det norske laget noterte seg for poengsummen 242,65 mot sølvlaget fra Danmark som fikk 241,90. Finland tok tredjeplassen med 238,25 poeng.
Individuelt i lagkampen ble Joachim Hanche Olsen fra Njård nummer to, kun slått av danske Helge Wammen fra Danmark. Stian Skjærahaug fra Stavanger, som fortsatt er junior, ble sjettemann individuelt.
Men Lar Jørgen Fjeld var ikke eneste Elverum-turner i nordisk. Vetle Talsnes var med på Norges lag i U14 som fikk med seg sølvet hjem. Her vant Sverige med 286,35, foran Norge med 277,25 og Finland med 271 poeng.
Talsnes var også i aksjon i bøyelehest. Her ble det fjerdeplass på Elverum-turneren. Innsatsen til de unge turnerne, viste at norsk turnsport er på rett veg. Prestasjonene fikk mange til å finne fram ambisjoner om medalje under sommer OL i Rio de Janeiro i 2016.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00