Stine Liden, Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth og Maja Jacobsen er alle tatt ut på landslagsamling i Skien. Nok en gang får fire av Storhamars mest sentral spillere anledning til å vise seg fram.
Norges Håndballforbund har tatt ut følgende seniorspillere kvinner til samling i Skien 14. - 17. februar:

Silje Solberg (Stabæk), Stine Lidèn (Storhammar), Alma Hasanic (Glassverket), Sanna Solberg (Stabæk), Linn Gossè (Tertnes), Karoline Næss (Stabæk), Stine Bredal Oftedal (Stabæk), Veronica Kristiansen (Glassverket), Mari S. Molid (Levanger), Kamilla Sundmoen (Storhamar), Betina Riegelhuth (Storhamar), Thea Mørk (Larvik), Stine Skogrand (Tertnes), Maja Jakobsen (Storhamar), Hege Løken (Levanger), June Andenæs (Byåsen), Susann Iren Hall (Våg), Lise Løke (Storhamar),
Reserver: Emily Stang Sando (Flint), Marie Tømmerbakke (Oppsal), Malin Holta (Sola), Christine Homme (Stabæk), Tonje Løseth (Viking), Jeanett Kristiansen (Glassverket), Maren Roll Lied (Tertnes).
Spillere som er opptatt med mesterliga er ikke med. Det er snakk om en fellessamling med juniorlaget og U-landslagslaget. Det spilles ikke kamper på samlingen. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.