Forfang lå på delt 2.-plass, sammen med polske Kamil Stoch, etter den første omgangen etter et hopp på 106 meter. Med ett hopp på 109,5 meter sørget Forfang at han beholdt plassen etter at finaleomgangen var unnagjort.

Robert Johansson smelte til med et kjempehopp på 113,5 meter i finaleomgangen. Han utnyttet oppdriften nedover unnarennet og satte et passe godt nedslag. Dermed hoppet han seg opp til bronse fra 10.-plassen etter den første omgangen.

Tyske Andreas Wellinger vant etter å ha ligget på 5.-plass etter første omgang. Tyskeren landet på 113,5 meter og ble belønnet med 259,3 poeng sammenlagt.

Forfang og Johannson endte på henholdsvis 250,9 og 249,7 poeng.

Den polske duoen Stefan Hula og Kamil Stoch, som hoppet sist i finaleomgangen, måtte nøye seg med 5.- og 4.-plass.

Det var både surt og kaldt i bakken da hopperne skulle gjøre opp om medaljene lørdag. I tillegg blåste det fra alle kanter, noe som førte til at konkurransen drøyde ut i tid, ettersom flere hoppere ble tatt av bommen mens man ventet på bedre forhold.

Daniel-André Tande hoppet seg opp fra 13.- til 6.-plass med et hopp på 111 meter i finaleomgangen. Andreas Stjernen endte på 15.-plass etter hopp på 104 og 103,5 meter. (NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.