Ottestad - Nordre Land 5-0 Ottestad scoret fem mål, men kunne scoret fem til. Mot en slik svak motstander som Nordre Land var, kunne de tillate seg å sløse litt. Sigurd Ertsås ble den store spilleren med to mål og to målgivende.
OTTESTAD: Sigurd Ertsås lovet i forkant av kampen at han skal bli toppscorer i årets sesong. Slik han spilte i går, tror vi på han. Han var involvert i fire av de fem målene Ottestad scoret. Hadde han hatt full klaff, hadde han scoret tre-fire mål til.
- Jeg sløste med sjansene i dag, men å være involvert i fire mål, er jeg fornøyd med, sa Sigurd etter kampen.
Må bli stabile
Ottestad på sitt beste, er et soleklart topplag. Nå er det viktig for trener Tom Jacobsen, å få alle spillerne til å prestere i lengre perioder av kampen.
Sigurd Ertsås var enig at de må opp enda et hakk.
- Vi er veldig gode i perioder. Nå må vi heve oss mer i de periodene vi sliter. Klarer vi det kan dette laget ende på toppen i år, tror Sigurd Ertsås.
Trioen holdt ord
I gårsdagens HA skrev vi at Sigurd Ertsås, Marius Ottestad, og Kristian Skogsrud blir tre sentrale spillere for Ottestad i år. Det så vi klart mot Nordre Land. Alle tre scoret, pluss at både Sigurd og Kristian hadde målgivende. I tillegg til de tre målscorerne, fikk også Øystein Stai notert seg for et fint mål.
Mot en stor sesong
Men det var ikke bare de som imponerte i går. Midtbanespiller Anders Skogli ser ut som til å gå på en av sine aller beste sesonger. Han er utvilsomt mye bedre trent enn på mange år. Hvor mange kilometer han løp i går, vet vi ikke, men det så ut som han kunne løpt i timevis.
Med slik løpskapasitet som han viser om dagen, gjør han det lettere for makker Skogsrud på den sentrale midtbanen.
Det gjør at trioen Stai, Ertsås, og Ottestad får flere baller å jobbe med.
Det kan det bli mang mål av.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.