Fart - Lyn 0-3

Fart fikk ikke til mye med ball mot Lyn. Til det var Lyn for gode. Fart har fått flere gode spillere før denne sesongen. Yngst og best er 16 år gamle Mathilde Harviken fra Elverum.

Mathilde spiller fast på Norges J16-lag. At ei så ung jente kan bidra så sterkt som hun gjorde, er bare imponerende.

Fart har fått en klassespiller i Mathilde Harviken. I spann med fjorårets beste spiller, Maren Kristine Andersen har Fart en midtstopperduo som skal bli vanskelig og komme forbi.

- Jeg er godt fornøyd med eget spill. Jeg har kun trent med nye lagvenninner i en måned, så dette blir bare bedre og bedre, sier Mathilde.

Mathilde skjønte etter fjorårssesongen at skulle hun beholde landslagsplassen måtte hun skifte klubb. Spill i 3. divisjon med Elverum holder ikke.

Farts nye trener Finn Willy Taugbøl sa det slik etter kampen.

- Vi spilte godt uten ball i denne kampen. Vi har bare drillet det defensive så langt i år. Jeg er fornøyd med det. Lyn er et godt lag, men jeg synes vi klarte oss bra. Sjøl om vi ikke klarte så mye forover på banen, ser dette lyst ut. Når det gjelder Mathilde Harviken så har vi fått en klassespiller. Mathilde er bare 16 år, men spiller som en veteran. I spann med Maren Kristine (Andersen) tror jeg vi får et meget sterkt midtstopperpar, sier trener Taugbøl.

Mina Kjørum spilte sin første kamp i Fart-trøya igjen. Mina fikk ikke mye å jobbe med i sin høyrekantposisjon, men vi så glimt av hva hun kan. Hennes hurtighet, kan bli et angrepsvåpen for Fart. I tillegg har Fart også en rask venstrekant i Camilla Bekkevold. 

Spennende blir det også og følge Farts nye keeper. Lene Lauve som kommer fra spill i Lillestrøm, viste i mange situasjoner at hun er en dyktig keeper.

Fart fikk ikke låne ballen så mye mot gode Lyn. Oslo-laget som har en haug med landslagsspillere i troppen, viser at de kan henge med på øverste nivå.

Lyns mål ble scoret av Vilde Hasund 2 og Jenny Monsen 1.

Neste treningskamp for Fart er førstkommende søndag. Da kommer Øvrevoll Hosle på besøk til Løten kunstgress.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.