HAMAR: Fart null poeng, Larvik tre.

Taper Fart kveldens kamp, ligger de seks poeng etter Larvik i den desiderte bunnen av tabellen. Med seire er fartingene à jour.
- Vi vet det blir krig om poengene i kveld. Når Fart og Larvik møtes, blir det alltid tøffe kamper, fastslår Fart-treneren.
Etter lørdagens kamp Kattem, finsiktet han Farts innsats på videoen søndag.

Fikk bekreftelsen
- Og jeg fikk bekreftet det jeg så lørdag. Vi tapte for mange dueller, spesielt på midtbanen. Vi må opp noen hakk der.

- Hva gjør du for å få til det?
- Kan hende det blir noen forandringer, eventuelt noen rokeringer, sier Bredesen som håper på å ha Kristin Horndalsveen tilbake på laget mot Larvik.
Han vurderer også å kjøre ned Anette Pedersen på midtbanen. Da får han innsats og styrke, men mister samtidig noe helt på topp.

Fart-Amazon utsatt
Opprinnelig skulle Fart ha møtt det tredje bunnlaget hjemme lørdag. Nå er imidlertid kampen mot Amazon Grimstad utsatt - trolig til høsten.

- Årsaken er banesituasjonen. Anlegget vårt er ikke klart til bruk ennå, og Briskeby skal hvile for å bli bedre. Det passer egentlig godt for oss i den skadesituasjonen vi er i, og det er ny kamp mot Asker i cupen neste tirsdag, sier Bredesen, som tror den utsatte kampen først vil bli spilt til høsten. Trondheims Ørn-Klepp skulle ha vært vårkamp, men den er flyttet til 27. september, og den datoen kan være aktuell for Fart-Amazon også.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.