I fjor spilte Dorthea og Ingrid i Brumunddal. 2. divisjonsspill var ikke bra nok for utviklingen, for disse to jentene har satt seg hårete mål.

Opp på toppserienivå

1. divisjonsspill for Fart er første steg til å nå målene for både Dorthea og Ingrid.

– Jeg føler jeg får utvikle meg bra i Fart. Hva som skjer senere vet jeg ikke, men drømmen er skole og fotball i USA, sier Dorthea.

– Jeg også har lyst på utlandet, men det spiller liten rolle hvor. Først har jeg lyst til å spille på øverste nivå i Norge, men da må jeg prestere på et høyt nivå fra nå. Jeg vet det krever mye, men jeg er villig til å satse, sier Ingrid.

Kjenner hverandre

Etter flere sesonger sammen i Brumunddal, kjenner Dorthea og Ingrid hverandre godt. I tillegg er jentene bestevenninner utenfor fotballbanen.

– Vi henger mye sammen. På fotballbanen er det er stor fordel å vite hva den andre gjør. Ser en av oss ting den andre gjør, vet vi hva vi skal gjøre. Det har medført hele seks mål og flere målgivende pasninger for oss begge, sier jentene.

Endelig seier

I fjerde kamp ble det endelig en trepoenger til Fart.

Inrid scoret målet. Tilrettelegger og nest sist på ballen var selfølgelig Dorthea.

Selv om ikke Fart spilte glitrende, har spillet satt seg mer i laget. Trener Frode Bekk var veldig fornøyd med lagets aller første seier.

– Dette var en svært viktig seier. Vi sliter litt, men får kampen inn i vårt mønster i lange perioder. I tillegg har vi matchvinnere i Dorthea og Ingrid. De to jentene er så godt samkjørte at Fart kommer til å få mye glede av begge to, sier trener Frode Bekk.

Tidligere så holdt ikke Fart i 90 minutter. I denne kampen viste hele laget at de holder en hel fotballkamp. Selv om hjemmelaget presset Fart bakover på banen i sluttminuttene, kom de ikke til de helt store sjansene.

Dorthea Glorud ble kåret til Farts beste spiller denne gangen. Gledelig var det også at midtopperparet Gina Engen Bryhni og Ane Storødegård har begynt å vise gryende form. De spilte sin aller beste kamp for sesongen noe som gjør at Fart kan begynne klatringen på tabellen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00