Brumunddal
I Fart håper man at Frode Bekk skal gå på sin åttende sesong som trener for damelaget. Samtidig har ledelsen i Brumunddal sagt at de ønsker Bekk i et trenerteam rundt klubbens 2. divisjonslag, og Bekk skal i møte med Tom Søgård i dag uten at han regner med at noe blir avgjort da.
- Jeg har satt noen krav til Fart for at det skal være aktuelt å fortsette. Jeg kan ikke ha det som i år. I hele år har jeg ringt rundt for å skaffe spillere til 2. divisjonslaget, og det har også vært litt slik i 1. divisjon, sier Bekk.
Han vet at flere spillere bare venter på at han skal si ja til å fortsette før de sier ja selv, og Bekk legger ikke skjul på at han har fått et sterkt forhold til klubben og føler litt press.
I Fart er Frode Dalseng og de andre fotballederne godt i gang med jobben for å tilfredsstille Bekks ikke altfor store krav.
De har trener- og støtteapparatet rundt A-laget på plass, og nå jobbes det med en spillerstall som er bred nok både på 1.- og 2. divisjonslaget. Elise Richardsen, Donn og Mari Møller, Eda er kontaktet, men det vil være flere aktuelle spillere på trening framover. Dessuten kjenner HA-sporten til at det skal være interesse for Brumunddals J15-landslagsspiller Ingrid Kvernvolden.
- Jeg skal gjøre det som er best for meg selv. Uansett blir det et vanskelig valg, sier Frode Bekk.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00