Brumunddal
I Fart håper man at Frode Bekk skal gå på sin åttende sesong som trener for damelaget. Samtidig har ledelsen i Brumunddal sagt at de ønsker Bekk i et trenerteam rundt klubbens 2. divisjonslag, og Bekk skal i møte med Tom Søgård i dag uten at han regner med at noe blir avgjort da.
- Jeg har satt noen krav til Fart for at det skal være aktuelt å fortsette. Jeg kan ikke ha det som i år. I hele år har jeg ringt rundt for å skaffe spillere til 2. divisjonslaget, og det har også vært litt slik i 1. divisjon, sier Bekk.
Han vet at flere spillere bare venter på at han skal si ja til å fortsette før de sier ja selv, og Bekk legger ikke skjul på at han har fått et sterkt forhold til klubben og føler litt press.
I Fart er Frode Dalseng og de andre fotballederne godt i gang med jobben for å tilfredsstille Bekks ikke altfor store krav.
De har trener- og støtteapparatet rundt A-laget på plass, og nå jobbes det med en spillerstall som er bred nok både på 1.- og 2. divisjonslaget. Elise Richardsen, Donn og Mari Møller, Eda er kontaktet, men det vil være flere aktuelle spillere på trening framover. Dessuten kjenner HA-sporten til at det skal være interesse for Brumunddals J15-landslagsspiller Ingrid Kvernvolden.
- Jeg skal gjøre det som er best for meg selv. Uansett blir det et vanskelig valg, sier Frode Bekk.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.