I stedet for fotball og terping på det taktiske, fikk trener Frode Bekk noe å tenke på.

- Her tør jeg ikke la jentene trene. Her kan det fort oppstå situasjoner som vi ikke har lyst til å gamble på. Fortsetter det slik, må vi til Hamar eller Løten for å trene, sier en litt oppgitt trener.

Det var merkelig og se på. Noen lagde snømenn, mens andre måtte trekke seg unna vannstrålende fra vanningsanlegget. Fart hadde håpet at vannet kunne få vekk snøen, men slik gikk det ikke.

Lørdagens meget viktige kamp mot Kil/Hemne er så viktig for Fart at andre treningsbaner må oppdrives. Fortsetter det slik kan også siste kamp mot Urædd som går 4. november bli problematisk og gjennomføre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.