HAMAR: Vilde Ulven har hatt gode innhopp i to strake toppseriekamper.

I går fikk hun sjansen fra start.
Og sørget for avansement til tredje runde i NM, på bekostning av Borgen, som ligger på tredjeplass i 2. divisjon.

Mulig undervurdering
Og det var faktisk hjemmelaget Borgen som imponerte mest. Det hadde ikke vært veldig ufortjent om de hadde scoret flere mål. De kunne fort ha vunnet kampen.

- Dette var skikkelig dårlig. Helt tragisk. Det virket ikke som vi hadde lyst til å løpe. Helt dødt, sier Vilde Ulven til HA-sporten.
Hun sendte Fart i ledelsen fra sin høyrekantposisjon.
Men Vang-laget valgte konstant å benytte venstresiden.
- Det var kjedelig ikke å bli brukt. Jeg måtte inn i banen for å komme nær ballen. Helst vil jeg ha ballen mye. Det bedret seg heldigvis da jeg ble satt ned som indreløper.
Ulven har ingen forklaring på hvorfor Fart ikke evnet å gjøre kort prosess av Borgen.
- Vet ikke. Kan hende bærer vi preg av lite selvtillit, og at vi er slitne. Jeg tror ikke vi undervurderte dem, men det er mulig, sier Ulven, som selvfølgelig var godt fornøyd med å ha scoret to mål.
- Det var deilig endelig å score mål igjen. Det er en god stund siden sist. Forhåpentlig kan jeg være med og bidra til poeng mot Kattem lørdag, men det er opp til sjefen, smiler Ulven.

- Nesten komisk
Anders Bredesen hadde en tordentale i garderoben, og Farts spill bedret seg litt etter pause. Omgangen bar preg av at Fart hadde ballen mest, men Borgen skapte flest, og størst sjanser. Keeperne Marianne Jacobsen og Meike Heide skal ha sin del av æren for at det ble seier.

- En frustrerende forestilling. Nesten komisk. Mange etterlyser det offensive spillet vårt, men først må vi få tak i ballen, ha dybde og bredde i spillet vårt og være der vi skal være. Det var nesten fraværende, sukker Bredesen.
Han valgte å spare flere spillere, med tanke på lørdagens kamp mot Kattem.
- Jeg holdt på å begynne å angre underveis. Det er mange som må skjerpe seg her. Positivt er det at det igjen er en av de unge som står fram. Men det er nok av etablerte og rutinerte utpå her som burde stå fram.


fotballfakta
Terningkast 2
Borgen - Fart 1-2 (1-1)
JESSHEIM: 2. NM-runde kvinner.
Borgen Stadion.
Om lag 70 tilskuere.
Mål: 0-1 Vilde Ulven (21.), 1-1 (35.), 1-2 Ulven (57.).
Ingen gule kort.
FARTs LAG (4-5-1): Marianne Jacobsen (Meike Heide fra 46.) - Ingrid Nyberg (Monica Johansen fra 50.), Ingunn Røe, Kristin Horndalsveen, Ida Grubben - Vilde Ulven, Anita Lindgren, Liv Rundhaugen, June Holter (Marita Nilsen fra 23.), Inger Helene Karset - Anette Pedersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.